Laatste updates T  &  Lockdown : 

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen, is de lockdown wederom verlengd.
Dus ook het CBR-CCV is 3 weken langer dicht , t/m dinsdag 2 maart.
Dus helaas moeten we de vorige week afgesproken nieuwe planning weer compleet ANNULEREN.  Dus het gaat allemaal niet door.
T/m dinsdag 2 maart GEEN : theorie-examens, rijexamens.
Dus ook de geplande rijlessen gaan NIET door.

Wij zijn constant in overleg met het CBR-CCV en het ministerie, om de druk op te voeren dat we wél een keer (corona-proof) aan de gang moeten voor onze leerlingen! Voor iedereen is het anders, maar het belang van een beroepsrijbewijs-T is voor ieder groot.
Wij gaan er nu van uit , gezien ons overleg, dat we wél vanaf 3 maart weer herstarten met de examens.
Dat baseren wij op het besluit in België, waar ze ondanks een strenge lockdown wél weer begonnen zijn met rijlessen en examens.
En daar kijkt het ministerie en het CBR ook naar. Als dat goed gaat, dan zal ook op 3 maart hier de zaak opgestart worden.
Wat dit gaat betekenen voor de rijlesplanning en examenplanning laten we jullie binnenkort weer weten.

Dus, voor nu is het weer klote en balen.
Maar we houden jullie op de hoogte, en wij kunnen niet anders dan komende weken weer te gaan plannen voor vanaf 3 maart.
Jullie horen !

6 januari 2021
We zijn vandaag, misschien tegen beter weten in...,  begonnen met de nieuwe planning opmaken voor de praktijklessen en de rijexamens vanaf 20 januari.
We hebben vandaag de eerste leerlingen voor de rijlessen en examens tot 1 februari geïnformeerd. Met de boodschap dat het uiteraard nog weer geannuleerd kan worden, als het CBR en Mark Rutte nog niet de contactberoepen vrij gaat geven bij verlenging van de lockdown.
We hebben kleine hoop dat misschien toch voor het CBR-CCV en rijscholen een uitzondering wordt gemaakt door de regering en CBR.
Nu maar afwachten wat we komende week te horen gaan krijgen ná de persconferentie.
Zodra we weten hoe het gaat lopen, zullen we ieder informeren.
En dan hope we verder te kunnen met plannen..

Ondertussen roepen we onze wachtende leerlingen op om begrip te hebben dat wij ook verders niks eraan kunnen doen. Het is voor ons allemaal platweg "klote!". En we hopen ook op ieders begrip dat als het straks weer los gaat... we echt niet iedereen in 1 keer kunnen helpen. We hebben een helse klus te klaren om een nieuwe en eerlijke planning te maken. We begrijpen dat velen staan te springen om hun T-Rijbewijs voor het voorjaar te halen.. Maar wij kunnen ook niet meer doen dan dat we aan capaciteit krijgen van het CBR-CCV.
Aan ons zal het niet liggen, wij rijden dag en nacht als het moet.
De leerlingen kunnen er ook iets aan doen : niet zomaar een doorgegeven planning voor de rijlessen en examen afwijzen!  Alleen als het écht niet kan ! 
Hoe eerder de planning rond is en blijft... hoe meer en vlotter wij kunnen werken. 


22 december 2020 : 
We kunnen in het CBR- planning systeem weer de theorie examens opnieuw in gaan plannen voor ná 20 januari 2021. Alleen kan dit pas als "de dag van jou orginele examendatum verlopen is" . Dus +/- de dag ná je oorspronkelijke examendatum zullen we jouw theorie examen opnieuw inplannen bij het CBR. 
LET OP : omdat we super snel moeten zijn, omdat anders anderen de vrijgekomen datums gelijk invullen, doen we je GELIJK op een nieuwe datum inplannen. Daarna vragen we je dan of je die datum kunt. 
Alleen als je ECHT verhinderd bent om een super goede reden, dan gaan we het weer verzetten. Maar we vragen om je begrip dat onder deze omstandigheden we niet eerst vooraf met iedereen in overleg kunnen.... Dan is alles weer bezet bij het CBR ! 


De nieuwe 'corona-proof'
T-Opleiding 

Aangepaste T-opleiding om de kans op corona-verspreiding te minimaliseren  : 

1.
Tot 19 januari 2021 geen introductie avond.
Met enorme tegenzin moeten we tijdelijk van onze gewoonte af om iedere nieuwe leerling met ouder(s)/ verzorger(s) allereerst uit te nodigen op ons bedrijf voor een kennismaking en een uitgebreide introductie over de T-opleiding en examens. Dat deden dit altijd in kleine groepjes leerlingen met ouder(s) / verzorger(s). Met 'de anderhalve meter en de max 2 bezoekers eis' is dit nu helaas onmogelijk.
Tot 19 januari 2021 doen we de introductie nu digitaal aan nieuwe leerlingen mailen. Met daarbij een "intake formulier" dat wij graag dan ingevuld terug ontvangen, wat we verplicht zijn vanwege de privacy (AVG) wet.
Het 'intakeformulier' en de PowerPoint presentatie over de T-opleiding zal dus per mail worden toegestuurd.
Daarna start de opleiding.
2.
Tot half januari 2021 is er geen standaard theorieles in groepen.
Ons E-learning programma is uitermate goed geschikt om alles zelfstandig thuis te leren. Wel zullen we altijd per whats-app bereikbaar zijn voor vragen en begeleiding. en organiseren we "online theorie lessen".  
Vanaf half januari 2021 hopen we weer op te starten met de wekelijkse theorie-avonden te Baak, Goor, Rijsbergen en Etten-Leur. Je kunt ons voor theorie vragen bereiken op het bekende nummer : 06-45780533
3.
Iedere leerling wordt geacht de verantwoordelijkheid te dragen , dat men niet naar de rijles of examen komt als men de bekende 'corona-klachten' heeft. We zullen hier ook naar vragen voordat je wordt opgehaald / of voor de les of voor het examen. Dit geldt ook als er een ander gezinslid klachten heeft.
4.
Uitsluitend en alléén jij als leerling/kandidaat aub onze locaties betreden bij rijles of examen !  Als een ouder, grootouder of iemand anders je brengt, dan dient die persoon jou alleen maar af te zetten. Sorry voor de on-gastvrijheid. Wij zien het liever ook anders. We hopen op jullie begrip..
5.
Geen samenkomst en 'ritje vooraf' voor het rij-examen. Bij het rij-examen kunnen we niet meer vooraf aan het rijexamen nog met ouder(s)/verzorger(s) bij elkaar gaan zitten om te wachten. Ook het 'ritje vooraf' is tijdelijk vervallen.
De leerling komt zelf naar het rij-examen en/of wordt buiten afgezet, komt alléén binnen op de examen locatie. En de leerling is 15 minuten voor de start van het rij-examen aanwezig. En is dan dus gelijk aan de beurt voor het examen. Het ritje vooraf wat we altijd deden gaat dus nu niet meer lukken.
6.
Gedurende de rijlessen en rij-examen krijgen de leerlingen van ons wegwerp-handschoenen. Deze kunnen ze aandoen tijdens het aan/ afkoppelen. Tijdens het rijden hoeven de leerlingen géén handschoenen aan, omdat dit niet handig en niet fijn is. Voor aan en afkoppelen kunnen ze met deze wegwerp-handschoenen gewoon in de grotere werkhandschoenen. Zo blijft alles schoon. Verders zijn in de trekker, op onze locaties en op de examenlocaties poetsdoekjes en ontsmettingsmiddel en hand desinfectie gel (70% alcohol) aanwezig.
7.
Op onze locaties en op de examenlocaties wordt de anderhalve meter maatregel zoveel als mogelijk in acht genomen.
8.
Mondkapjes
Voor de rijlessen vinden wij het belangrijkste dat niemand naar de rijles komt met klachten ! Dat geldt voor ons als instructeurs als ook voor de leerlingen! Een mondkapje is nu verplicht tijdens de rijlessen en het rijexamen. Je kunt je eigen mondkapje meenemen/gebruiken. We zullen ze in ieder geval ook beschikbaar hebben. 

AANMELDEN tijdens corona-tijden:

We adviseren je om je altijd "gewoon"  aan te melden. Wat voor maatrgelen er ook zijn of komen. Want we zijn weer volop bezig ... en het is druk !
Dus ben er op tijd bij ! Want het zal zeker en vast druk zijn en blijven !
Advies : zodra je enige maanden 15 jaar bent, en je wilt op je 16e je T-Rijbewijs? Geef je dan uiterlijk jezelf op als je 15,5 jaar bent. 
Voor aanmelden ga naar de webpagina "contact".

Onze T-opleiding blijft top ! 
Ook met corona maatregelen.

Uiteraard zal de kern van de inhoud voor de T-opleiding gelijk blijven.
Zodat iedereen optimaal voorbereid naar het theorie en praktijkexamen zal gaan. Daar staan wij als instructeurs garant voor , zoals in de afgelopen 5 jaar !

Hou de website in de gaten ! Dan houden we je op de hoogte.

Voor aanmelden verwijzen we je ook naar de pagina "contact".
Of bel: 06-45780533  Of mail direct : [email protected]

WIJ WENSEN JE GEZONDHEID TOE !
En hopen je snel te zien bij ons in Baak of in Rijsbergen.

Jouw CTR Team 
Baak - Rijsbergen