De nieuwe 'corona-proof'
T-Opleiding 

Aangepaste T-opleiding om de kans op corona-verspreiding te minimaliseren  : 
Nu we weer gaan lessen en de examens weer opstarten moeten we volgens de overheids(corona-)regels een aantal zaken aanpassen aan de opleiding.
Ook willen we zelf zorg dragen dat de leerlingen, de ouders/-verzorgers, de examinatoren en wijzelf zo goed als mogelijk beschermt worden.
Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen en verwerkt in de vernieuwde T-opleiding :
1.
Geen introductie avond. Met enorme tegenzin moeten we van onze gewoonte af om iedere nieuwe leerling met ouder(s)/ verzorger(s) allereerst uit te nodigen op ons bedrijf voor een kennismaking en een uitgebreide introductie over de T-opleiding en examens. Dat deden dit altijd in groepen van 3 tot 5 leerlingen met aanhang. Met 'de anderhalve meter eis' en met gemiddeld 12 tot 15 nieuwe leerlingen per maand wordt dat qua ruimte en agenda onmogelijk.
Helaas moeten we nu als alternatief elke leerling via de telefoon en dan per mail welkom heten. Het 'intakeformulier' en de PowerPoint presentatie over de T-opleiding zal per mail worden toegestuurd.
Met het verzoek om het intakeformulier ingevuld terug te sturen.
Daarna start de opleiding.
2.
Geen theorieles in groepen. Dus helaas voorlopig geen theorie inloop avonden meer. Ons E-learning programma is uitermate goed geschikt om alles zelfstandig thuis te leren. Wel zullen we altijd per whats-app bereikbaar zijn voor vragen en begeleiding. Met 'whats-app bellen' kunnen we ook examenvragen oefenen.
Je kunt ons bereiken op het bekende nummer : 06-45780533
3.
Ieder leerling wordt geacht de verantwoordelijkheid te dragen , dat men niet naar de rijles of examen komt als men de bekende 'corona-klachten' heeft.
We zullen hier ook naar vragen voordat je wordt opgehaald / of voor de les of voor het examen. Dit geldt ook als er een ander gezinslid klachten heeft.
4.
Gratis ophaalservice binnen een straal van 25 km om Baak. Omdat we willen voorkomen dat leerlingen met het openbaar vervoer naar de rijles komen, zullen we voortaan iedereen thuis (of elders) ophalen. Leerlingen buiten de straal van 25 km , worden opgehaald op de ophaallocaties Goor - Heeten of Beltrum. De leerling wordt individueel opgehaald door ons. Vooraf bellen/ appen we je om te vragen of je geen corona-gerelateerde klachten hebt. Waarbij degene die jou op haalt zeker weten geen klachten zal hebben, anders komt iemand anders.
5.
Op eigen gelegenheid naar ons bedrijf te Baak komen kan en mag uiteraard altijd. Echter is het de bedoeling dat jij als leerling alléén binnen komt.
Als een ouder, grootouder of iemand anders je brengt, dan dient die persoon je brengt jou alleen maar buiten af te zetten.
Dat geldt ook als je naar je rij-examen komt, bij onze examenlocatie bij verkeersschool Voskamp. Alleen afgezet worden, en alléén naar binnen.
Wij vinden deze onpersoonlijke en ongastvrije benadering ook helemaal niks, maar we moeten nu wel even. We hebben geen keuze. We hopen op jullie begrip..
6.
We geven geen aparte groepsles meer voor de chauffeurstraining onderdelen. Deze onderdelen worden nu individueel gedurende de rijles-blokken behandeld. Daarom zijn de rij-lesblokken uitgebreid naar 3 blokken van ieder 3 uur. Voor deze blokken geldt dus de gratis ophaalservice binnen de 25 km van Baak of op de overige ophaallocaties te Goor, Heeten en Beltrum.
7.
Geen samenkomst en 'ritje vooraf' voor het rij-examen. Bij het rij-examen kunnen we niet meer vooraf aan het rijexamen nog met ouder(s)/verzorger(s) bij elkaar gaan zitten om te wachten. Dan waren we gemiddeld met 6 tot 8 personen bijeen in een kleine wachtruimte op de examenlocatie te Warnsveld. Naast de andere leerlingen en instructeurs van de rijschool. Dat gaat nu helaas niet meer, totdat er een vaccin is.
De leerling komt zelf naar het rij-examen en/of wordt buiten afgezet, komt alléén binnen op de examen locatie. En de leerling is 15 minuten voor de start van het rij-examen aanwezig. En is dan dus gelijk aan de beurt voor het examen. Het ritje vooraf wat we altijd deden gaat dus nu niet meer lukken.
8.
Tussen de rijles-blokken door , tussen de leerlingen door, en tussen de rij-examens door, wordt de cabine van de les-trekker gedesinfecteerd.
9.
Gedurende de rijlessen en rij-examen krijgen de leerlingen van ons wegwerp-handschoenen. Deze kunnen ze aandoen tijdens het aan/ afkoppelen. Tijdens het rijden hoeven de leerlingen géén handschoenen aan, omdat dit niet handig en niet fijn is. Voor aan en afkoppelen kunnen ze met deze wegwerp-handschoenen gewoon in de grotere werkhandschoenen. Zo blijft alles schoon. Verders zijn in de trekker, op onze locaties en op de examenlocaties poetsdoekjes en ontsmettingsmiddel en hand desinfectie gel (70% alcohol) aanwezig.
10.
Op onze locaties en op de examenlocatie in Warnsveld wordt de anderhalve meter maatregel zoveel als mogelijk in acht genomen.
11.
Mondkapjes
Voor de rijlessen vinden wij het belangrijkste dat niemand naar de rijles komt met klachten ! Dat geldt voor ons als instructeurs als ook voor de leerlingen! 
Een mondkapje is niet verplicht tijdens de rijlessen. Wel bij het rij-examen. 
Maar mocht de leerling wel vinden dat een mondkapje gewenst is tijdens de rijles, dan zullen we daar gehoor aan geven. We zullen ze in ieder geval beschikbaar hebben.
Voor de rij-examens geldt dat het CBR-CCV nu aangeeft dat ze zelf mondkapjes bij hebben voor zowel de leerling als voor de examinator.   
Maar je hoeft dus niet zelf voor een mondkapje te zorgen ! Dat wordt geregeld.

AANMELDEN:

Vanaf heden adviseren we je om je "gewoon" weer aan te melden.
Want we verwachten dat we op korte termijn weer vanouds aan de gang zijn !
Dus ben er op tijd bij ! Want het zal zeker en vast druk zijn en blijven dit jaar !
Advies : zodra je enige maanden 15 jaar bent, en je wilt op je 16e je T-Rijbewijs? Geef je dan uiterlijk jezelf op als je 15,5 jaar bent. 

Onze T-opleiding blijft top ! 
Ook met corona maatregelen.

Uiteraard zal de kern van de inhoud voor de T-opleiding gelijk blijven.
Zodat iedereen optimaal voorbereid naar het theorie en praktijkexamen zal gaan. Daar staan wij als instructeurs garant voor , zoals in de afgelopen 5 jaar !

Hou de website in de gaten ! Dan houden we je op de hoogte.

Voor aanmelden verwijzen we je ook naar de pagina "contact".
Of bel: 06-45780533  Of mail direct : ctr@mechan-connect.com

WIJ WENSEN JE GEZONDHEID TOE ! En hopen je snel te zien bij ons in Baak.

Jouw CTR Team 
Baak 

Rik - Cornelis - Mark