John Deere Lestrekker

Het laatste Nieuws

Hier vind u het laatste nieuws van CTR

Corona Nieuws!

Beste Leerlingen & relaties,

Zoals u weet worden contacten zoveel als mogelijk vermeden i.v.m. corona.
CBR volgt uiteraard ook dit advies op en heeft daarom alle: theorie examens, praktijk examens, rijtesten en diensten stopt gezet tot 6 april 2020. 
Wij kunnen hier helaas niks aan doen en zijn volledig afhankelijk van het CBR zoals u waarschijnlijk weet. Tot heden weten we niet hoe alles gaat en hoe dit af gaat lopen. Het is afwachten wanneer het CBR daadwerkelijk weer gaat straten met de examens.  We houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte. Wanneer er meer informatie beschikbaar is hoort u dit zo snel mogelijk van ons. 

Met vriendelijke groet, 

Cornelis, Mark en Rik

CTR Agro Praktijktrainingen

We hebben wel een belangrijke mededeling voor al diegene die dit jaar nog hun T-Rijbewijs wil halen. Dat leest U ook op de webpagina "T-Rijbewijs & Corona". 

T-Rijbewijs Actie

Februari 2020

Deze maand is voor het CTR heel speciaal. Het is het 5 jarige bestaan van de CTR T-opleiding. Deze maand vieren wij dat met de nieuwe aanmelders met leuke cadeau's - actie's
Kijk voor meer INFO op de flyer !

€ 500,- vergoeding mogelijk op je T-opleiding?:

Rootswerk

Het CTR T-Rijbewijs is een samenwerking aangegaan met agrarisch uitzendbureau Roots. Als je jezelf (vrijblijvend) aanmeld bij Roots als uitzendkracht voor de agrarische sector, en je haalt je T-Rijbewijs bij het CTR ,
dan kun je € 500,- vergoeding krijgen van Roots voor je T-opleiding! Voorwaarde is dat je binnen bepaalde tijd een aantal uren werkt via Roots. Dat kan dus ook naast schooltijd en/of andere werkzaamheden. Interesse ? Kijk op onderstaande link voor meer informatie:
https://rootswerkt.nl/trekkerrijbewijs/ 

22 April 2019-Aanmelder-actie 22 april t/m 22 Mei 2019 

TractorPulling Loerbeek

2x GRATIS TOEGANGSKAARTENVOOR DE ZATERDAG-WEDSTRIJD
 ten waarde van € 32,- !
 TRACTORPULLING-LOERBEEK vrijdag 24 en zaterdag 25 mei -2019 

18 maart 2019 - Vernieuwd aanbod lestijden T-opleiding

Ophaallocatie CTR

28 November 2018 - Eerst Ophaallocatie geopend!     

De eerste opening van het Ophaal locatie's
Bij het loonwerk bedrijf Jansen Heeten B.V. heeft CTR de eerste, maar zeker niet de laatste ophaallocatie gevestigd.


13 Augustus 2018 - Tweede keer naar Mannheim

Op 13 augustus 2018 gingen voor de tweede keer 15 T-leerlingen van CTR naar John Deere Manheim. Op 2 April 2018 was er een actie voor T-leerlingen om naar John Deere Manheim te gaan alleen als ze zich aan deden melden voor de T-opleiding.  


Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Tractorpulling

26 Mei 2018 - CTR 3 jaar sponser: Tractorpulling Loerbeek

Op 26 Mei 2018 is CTR al 3 hele jaren sponser van tractorpulling loerbeek. Dat moet gevierd worden! Gratis kaarten voor TractiorPulling loerbeek voor CTR leerlingen

Manheim John Deere

20 Mei 2017

Twee tot driemaal per jaar gaan we met een groep T-leerlingen  voor een compleet verzorgde excursie naar: JOHN-DEERE fabriek te Mannheim - Duitsland.

Samen met je CTR instructeur ga je met andere kandidaten naar deze 40 hectare grote fabriek.
Waar je een onvergetelijk bezoek zult beleven.
De magie van een fabriek waar wel 300 trekkers per dag worden geproduceerd
is niet te omschrijven , alleen te beleven!
Exclusief met het CTR heb je toegang tot : het John Deere Forum, historie, productie en actualiteiten presentatie & film in de bioscoop, exclusieve rondleiding in de immens grote fabriek, het John Deere museum en de unieke John Deere shop

Meld je aan voor een T-opleiding bij het CTR
en maak grote kans op dit super dagje uit  !